A numerológia története:

A numerológia ősidők óta létező tudomány, az ókori egyiptomi papok fejlesztették ki, és sikeresen alkalmazták a számok rendszerét az emberek és a természet közötti egység tanulmányozására. Ezt a klasszikus rendszert úgy fejlesztették ki, hogy bizonyos emberi jellemzők megfeleljenek a számoknak.

Az egyiptomi négyzetek harmóniáját alkalmazva 2500 évvel ezelőtt Püthagorasz megalkotta a püthagoraszi ABC-t.

• Lefektette a modern numerológia alapjait.
• Az évszázadok során sok ismeret megsemmisült.
• A matematika és a számítógép használat meghozta az áttörést ezen a téren is.
• A tudomány fejlődése által egyre inkább bebizonyosodik, hogy van létjogosultsága.

Ma is több numerológia, számmisztika rendszert ismerünk: Káldeus iskola, Püthagoraszi rendszer, Kabbala tábla, Héber rendszer, Tao, Kínai, Indiai és egyéb számmisztikai módszer. A numerológia különböző változatait használták az ősi Kínában és Babilóniában is.

A numerológia modern, továbbfejlesztett változatait sikerrel alkalmazzák ma is, (bűnüldöző szervek, fejvadász cégek stb.) mert bebizonyosodott, hogy rezgésből álló világegyetemben élünk, minden leírható számokkal és betűkkel. Ezért nagyon jó személyiségprofil állítható fel ismeretében. A számok határozzák meg a tér-idő-mennyiség rendszerét, nem hazudnak, és élni sem tudnánk már nélkülük, hiszen rendszerezik életünket.

Gondolj bele, kedves olvasóm, hogy jómagad is számokkal határolva, tőlük függve élsz: születésnap, születési idő, telefon – adó – ház és rendszám, igazolvány és bankkártya számok, lottó – szekrény – járat – irányítószám és még sorolhatnám.

Szeretettel várom megkeresésed, mielőtt nevet változtatsz, mielőtt gyermek születik a családban, ha már van gyermek akinek egyengetni szeretnéd az útját, ha elakadtál életedben, esetleg tudni szeretnél valamit magadról, vagy másokról és szükséged van egy elemzésre, analízisre tanácsadásra. A numerológiai elemzés nagy segítséget jelent az élet több területén, sőt ajándékba is adható. Nagyon kedves és különleges ajándék lehet névnapra, születésnapra, babavárásra, esküvőre, évfordulóra, eljegyzés és egyéb alkalmakra is.

Üdvözlettel,

Akai Katalin

Okleveles Numerológus, Asztrológus