Asztrológia

Párkapcsolati Asztrológia útmutató és tanácsadás

Szinasztria és analízis + góckutatás – írásos elemzés és tanácsadás

 

Miben más ez a Párkapcsolati útmutató és tanácsadás?

 

Mindkettőtök horoszkópját elkészítem, ezután a párkapcsolat szempontjából fontos elemeket részletesen elemzem, majd kombinálva más módszerekkel góckutatást végzek.

A kapott eredmény alapján elkészítem a körülbelül 30 oldalas írásos jelentést, amelyet jól használható gyakorlati tanácsokkal ötvözök, melyben kifejtem, hogyan működhetne jobban a kapcsolatotok.

Persze csodát én sem tudok tenni, csak segíthetek abban, hogy jobban megismerjétek magatokat és egymást és ezzel kiegyensúlyozottabb és boldogabb életetek legyen.

 

Mit kapsz ebben a Párkapcsolati Útmutatóban és tanácsadásban?

 

Ezzel a Párkapcsolati Asztrológiai Útmutatóval sok mindenre rálátást, megértést nyerhetsz és az esetleges problémák kezeléséhez jól használható tanácsokat találsz.

Megismerheted mind a saját, mind a párod egyéni működését egy párkapcsolatban, valamint kettőtök közös kapcsolódásait.

Ez nem az az elemzés, amit átfutsz, hümmögsz rajta párat, hogy egész találó, majd elteszed a fiókba. Illetve megteheted …

Ám ha értő figyelemmel, bölcsen olvasod és alkalmazod tanácsait, olyan tudásra tehetsz szert, amivel boldogabbá, szebbé, stabilabbá teheted a közös életeteket.

 

Saját magad

Elsőként és legfontosabbként, megértheted saját magadat, az egyénileg csak rád jellemző működési sémákat, mozgatórugókat, igényeket, mint partner egy párkapcsolatban.

Így ezeket tudatosíthatod, finomíthatod. Ez a tudás örökre a tiéd lesz, az életed folyamán bármikor a kezedbe veheted, újra felidézheted, segíthet abban is, hogy ne kövesd el újra ugyanazokat a hibákat.

 

Párod

Ugyanígy megismerheted párod egyéni működését, szükségleteit is, mint partner.

Jobban meg fogod érteni, hogy a párodnak mik a legfontosabb, legértékesebb szempontok egy párkapcsolatban, mit miért tesz, hogyan viselkedik, mint társ.

 

Párkapcsolatotok

Továbbá megtudhatod, hogy ti ketten milyen csak rátok közösen jellemző módokon és pontokon kapcsolódtok egymáshoz, hogyan alkottok egységet.

Pontosan látni es érteni fogod párkapcsolatotok dinamikáját, annak pozitívumait és negatívumait.

Így egy olyan különleges tudást kaphatsz, amivel erősségeitek előtérbe helyezésével még közelebb kerülhettek egymáshoz, még stabilabbá és mindkettőtök számára még boldogabbá válhat párkapcsolatotok. Gyengeségeiteket pedig fejlesztheted, csillapíthatod negatív hatásait, elkerülheted a bennük rejlő buktatókat.

A Sorskulcs Párkapcsolati Útmutató nagyszerű ajándék ötlet, barátaidnak, ismerőseidnek, akár Eljegyzési ajándéknak, akár Nászajándéknak!

 

 

Tudnivalók az elemzésről:

Az elemzést írásban kapod meg, e-mailben, pdf formátumban. Körülbelül 30-35 oldal, mely tartalmazza az összes jelentős és a kevésbé fontos fényszögkapcsolódások szöveges kifejtését is.

Az elemzés akkor lesz pontos, ha mindkettőtök percre pontos születési idejéből és pontos helyéből dolgozhatunk.

(Hibás adatok megadásából eredő eltérésekért nem vállalok felelősséget.)

 

Ára: 38000,- Ft 

 

 

EZT AZ ELEMZÉST KÉREM !

 

Csak annyi dolgod van, hogy kitöltöd és elküldöd az űrlapot.

Elemzési űrlap:

Elfogadom a weboldal Adatvédelmi Szabályzatát.

 

Válasz emailben küldöm a díjbekérőt, és mihelyt beérkezik az összeg már el is kezdem készíteni. Elkészülési idő az átutalás beérkezésétől számított 4 – 8 munkanap.

Az elemzést PDF formában, emailben juttatom el hozzád, melyet ki is nyomtathatsz.

 

Remélem Neked is segíthetek!

 

Üdvözlettel,

Akai Katalin

Okleveles Numerológus, Asztrológus

Akai Katalin

Telefon:

06 30 261 0753

Email:

info@sorskulcs.hu