Személyiségprofil előrejelzéssel + tanácsadással

Sorskulcs analízis + előrejelzés a teljes életútra + írásos tanácsadás (Személyes évek és hónapok nélkül, ez csak a Teljes személyiségprofil analízisben szerepel)

 

A numerológia egy művészet, amely évezredek óta fejlődik. Mint minden metafizikai tudomány, ez is azon a megértésen alapul, hogy minden dolog összekapcsolódik. A numerológiai profilod elemzi a hozzád kapcsolódó betűk és számok közötti kapcsolatot, feltárva tehetségeidet, erősségeidet, gyengeségeidet, érzelmeidet, preferenciáidat és számos egyéb tulajdonságodat.

 

Minél jobban ismered önmagad, annál nagyobb kontrollod van az élet változásai felett, és annál nagyobb a potenciálod egy sikeres, beteljesült élethez.

 

A numerológia nem tévedhetetlen, és nem ígér választ minden kérdésre, de biztos vagyok benne, hogy sok mindent találsz majd, amivel érdemes elgondolkodnod a következő oldalakon.

Te egyedi vagy, és a Te Profilod is az. Reméljük, élvezni fogod az olvasást.

 

Ez a Sorskulcs elemzés több mint 40 szempontot tár fel numerológiai diagrammodban, köztük több olyan szempontot is, amelyek máshol nem találhatók meg.

  • Tudd meg, mely tulajdonságokat kaptad születésedkor, miért vonzódsz ahhoz, ami vagy, mi tesz téged egyedivé, és hogyan látnak téged mások.
  • Fedezd fel temperamentumod, tehetségeid erősségeid és gyenge pontjaid – és azt, hogyan egyensúlyozz ezek között, hogy egyengesd az előtted álló utat.
  • Ismerd meg alapszámaid együttes hatásának döntő áttekintését, hogy felismerd, hogyan működnek együtt személyiségednek ezek a különböző aspektusai, vagy hogyan teremtenek kihívásokat.
  • Tekintsd meg azokat a konkrét lehetőségeket és kihívásokat, amelyekkel valószínűleg találkozol életed különböző időszakaiban.
  • Mikor? Mi fog történni? Mit tegyek, vagy ne tegyek?
  • Ismerd meg azokat a fontos ciklusokat, amelyek hatással vannak rád a születéstől életed végéig (7 van belőlük), és hogyan profitálhatsz a legtöbbet belőlük.
  • Fedezd fel karmikus leckéidet és feladataidat mesterszámaid (ha vannak), életutad, sorsmissziódat, rejtett vágyaid és azokat a számokat, amelyek egyensúlyba hoznak téged.
  • Szerezz új perspektívát erősségeidről, motivációidról és valódi céljaidról.
  • Tudatalatti éned kifejeződése, Fizikai-Mentális-lelki-Intuitív kifejeződéseid.
  • A jelenleg viselt neved hatásai……..és még sorolhatnám.

Ez az átfogó Sorskulcs numerológiai analízis olyan kérdéseidre is választ ad életeddel, tulajdonságaiddal és jövőddel kapcsolatban melyekről valószínűleg nem is tudtál.

 

Mennyivel könnyebb úgy elindulni az úton, hogy ismerjük az irányt, a hátizsákunkban van a térkép és a megfelelő szerszámok – vagy azok készítésének módja, – amelyekre szükségünk van az Életút során.

Ha tudjuk, hogy mikor, milyen akadályokkal találkozunk, előre fel tudunk készülni, főleg, ha hasznos tanácsokat is kapunk a nehézségek leküzdéséhez.      

28-36 oldal   28000,- Ft

Csak annyi dolgod van, hogy kitöltöd és elküldöd az űrlapot.

Elemzési űrlap:

Elfogadom a weboldal Adatvédelmi Szabályzatát.

1, Születési név: Ami az anyakönyvi kivonatban vagy a keresztlevélben szerepel.

2, Jelenlegi név: Ami az igazolványodban szerepel, és ahogyan bemutatkozol.

Ha az igazolványodban van második vezeték, vagy keresztneved, vagy mindkettő, de nem használod mindet bemutatkozáskor kérlek azt is jelezd felém.

Pl: Kovács Katalin Erzsébet, de úgy mutatkozol be, hogy Kovács Katalin

3, Születési dátum: év, hó, nap.

4, Telefonszám: Ha esetleg szükség lenne egyeztetésre.

5, E-mail cím.

Válasz emailben küldöm a díjbekérőt, és mihelyt beérkezik az összeg már el is kezdem készíteni. Elkészülési idő az átutalás beérkezésétől számított 4 – 8 munkanap.

Az elemzést PDF formában, emailben juttatom el hozzád, melyet ki is nyomtathatsz.

 

Remélem Neked is segíthetek!

 

Üdvözlettel,

Akai Katalin

Okleveles Numerológus, Asztrológus

Akai Katalin

Telefon:

06 30 261 0753

Email:

info@sorskulcs.hu