Numerológia

A numerológia az asztrológia társtudománya. A számmisztikának az informatikával, matematikával és egyéb tudással ötvözött, továbbfejlesztett változata.

A numerológia a nevek és születési adatok alapján készült analízis, amely megmutatja egy személy külső-belső tulajdonságait, vágyait, racionális gondolkodását, sorsfeladatát, életciklusait, kihívásait, karmikus leckéit, erősségeit – gyengeségeit és még sorolhatnám. Ezért ez a legrövidebb út az önismerethez és mások megismeréséhez.

Tudtad, hogy a numerológia tudományát és a numerológus szakértőket ma már gyakran igénybe veszik a fejvadász, humán erőforrás, egészségügyi, nevelési szakemberek és a bűnüldöző szervek? Bebizonyosodott, hogy nagyon jó személyiségprofilok állíthatóak fel a nevek és születési adatok elemzésével.

A számok határozzák meg a tér-idő-mennyiség rendszerét, nem hazudnak, és élni sem tudnánk már nélkülük, hiszen rendszerezik életünket.

Gondolj bele, kedves olvasóm, hogy jómagad is számokkal határolva, tőlük függve élsz: születésnap, születési idő, telefon – adó – ház és rendszám, igazolvány és bankkártya számok, lottó – szekrény – járat – irányítószám és még sorolhatnám.

A SORSKULCS MÓDSZER út az önismerethez és ezáltal a sikeresebb, boldogabb élethez.

Az az életfeladatom, sorsmisszióm, hogy a SORSKULCS módszerrel, a numerológia törvényeinek alkalmazásával segítsek az embereknek önmaguk és környezetük jobb megismerésében, megértésében, a nehézségek átlátásában, kiút keresésben, a lehetőségek jobb kihasználásában a boldogabb és sikeresebb élet éléréséhez.

 

Miért más a SORSKULCS MÓDSZER?

 

Egyedi és komplex módszer, mert a szokásos név és születési dátum elemzésen kívül, a születéstől az élet végéig előre jelzi személyre szólóan a különböző életciklusokat, azok feladatait, kezdetét és hosszát.

Megmutatja, hogyan működnek együtt személyiségednek a csak rád jellemző egyedi oldalai, hogyan tudsz javítani rajta és mi a tovább fejlődés útja.

Olyan, mint egy kezelési könyv az emberhez, különleges kulcs az életed titkainak megértéséhez.

Feltárja az előrejelzéseket, a Mesterszámokat, tehetségeket, Karmikus leckéket és feladatokat, sok más információt, melyek ismeretében sikeresebb és valószínűleg boldogabb életet élhetsz.

A kihívásokat, amelyekkel találkozni fogsz életed során, mikor kezdődik, mi lesz a kihívás és hogyan tudod a legjobban teljesíteni.

Munkám során nem „csak” elemzem az adatokból nyert információkat, hanem felhasználom más iskolákban szerzett ismereteimet, valamint a gyakorlatban szerzett tapasztalataimat, hogy az egészet lássam, és jól használható, a módszer által meghatározott tanácsokkal látlak el, amelyek segítségedre lesznek életfeladatod, sorsmissziód teljesítéséhez.

Okleveles numerológusként az a sorsmisszióm, hogy támogatást nyújtsak azzal, hogy megismertetem veled a saját, egyedi, névre szóló játékszabályaidat, melyek útmutatást adnak neked az élethez.

 

MÚLT -JELEN -JÖVŐ a sorsod megismerhető,

MERT A SZÁMOK NEM HAZUDNAK

 

A numerológia Sorskulcs módszerével készült elemzés személyesen Neked készül, és olyan titkokat is megmutat, amelyeket eddig rejtve voltak előtted. A teljes születési név, a születési dátum és a jelenleg viselt név alapján, (amelyet most használsz) készítem.

A személyes elemzésed leírja a számok és fogalmak elnevezését, és jelentését, és megmutatja, hogy hogyan befolyásolja az életed, sőt tanácsot ad a buktatók elkerülésére.

 

 Sorskulcs Numerológia elemzések

 

  • 1, Teljes személyiségprofil: analízis + előrejelzés a teljes életútra + részletes előrejelzés az idei és a következő évre+ írásos tanácsadás

45-50 oldal   38000,- Ft

  • 2, Személyiségprofil: analízis + előrejelzés a teljes életútra + írásos tanácsadással

30-34 oldal   28000,- Ft

  • Párkapcsolati profil: analízis + góckutatás + előrejelzés egy évre + írásos tanácsadás

40-45 oldal    38000,- Ft

  • 4, Gyermek teljes életút analízis + előrejelzés + tehetségek + mesterszám keresés + írásos tanácsadással

40-45 oldal    35000,- Ft

  • 5, Üzleti névtanácsadás: üzleti profil irányú írásos elemzés és tanácsadás (max.3 név)

5-6 oldal     20000,- Ft

  • 6, Baba várás- Névtanácsadás (Max. 3 név) írásos elemzés és tanácsadás

10-15  oldal  20000,- Ft

  • 7, Házasságkötés, válás utáni névviselés: írásos elemzés és tanácsadás (max.3név)

15-20 oldal   20000,- Ft

  • 8, Névelemzés: vezeték és keresztnév – írásos tanácsadással (1 név)

4-8   oldal   10000,- Ft

 

Részletes leírások és megrendelés az „Elemzések és árakmenüpont alatt.

 

Amennyiben szeretnéd valamelyik típusú elemzést, csak annyi dolgod van, hogy kitöltöd a kívánt elemzésnél az űrlapot és elküldöd.

 

Válasz emailben küldöm a díjbekérőt, és mihelyt beérkezik az összeg már el is kezdem készíteni. Elkészülési idő az átutalás beérkezésétől számított 4 – 8 munkanap.

Az elemzést PDF formában, emailben juttatom el hozzád, melyet ki is nyomtathatsz.

 

Remélem Neked is segíthetek!

 

Üdvözlettel,

Akai Katalin

Okleveles Numerológus, Asztrológus
+36 30 261 0753

 

Akai Katalin

Telefon:

06 30 261 0753

Email:

info@sorskulcs.hu